Project Description

Ξενοδοχεία και θέρετρα

Ανάπτυξη και εφαρμογή μέσω εκπαίδευσης και ελέγχου ποιότητας και προτύπων για την Υγιεινή Τροφίμων για όλα τα είδη της εταιρείας στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία. Αυτή η εργασία οδήγησε στην ανάθεση του έργου για την ανάπτυξη ενός συστήματος HACCP για όλα τα θέρετρα και ξενοδοχεία, το οποίο ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1998. Επιπλέον, η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει το σύστημα σε όλα τα θέρετρα και ξενοδοχεία. Η h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd έχει αναλάβει αυτήν την εργασία, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση και εγκατάσταση του συστήματος HACCP σε όλα τα ξενοδοχεία στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Ισπανία.