Είμαστε εδώ για εσάς

Άνθρωποι πίσω από τα παρασκήνια και σε όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία που είχαμε μέχρι τώρα και φιλοδοξώντας να έχουμε στο μέλλον.

Παναγιώτης ΑνδρέουΔιευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής
Ο Παναγιώτης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ΗΠΑ – BSC Bowling Green State University- Chemistry
MSC- Πανεπιστήμιο της Φλόριντα – Επιστήμη των Τροφίμων και Ανθρώπινη Διατροφή το 1985. Eίναι Σύμβουλος Ασφάλειας Τροφίμων, Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με έδρα τη Λευκωσία.
Τασούλα ΑνδρέουΔιευθύντρια
Ενσωματώθηκε στο δυναμικό της h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd από το 1995. Είναι υπεύθυνη για τους λογαριασμούς και τη διαχείριση. Έχει και έναν πολύ ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Βέρα ΡήγαΣύμβουλος & Εκπαιδεύτρια
Η Βέρα αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα τεχνολογίας τροφίμων το 2012. Η Vera έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου το 2018. Έχει συνεργαστεί με την h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd για πολλά χρόνια. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά συστήματα διαχείρισης και έχει παράσχει ελέγχους και εκπαίδευση σε μεγάλη ποικιλία εταιρειών.
Έλενα ΚαλούδηΤεχνικός Εργαστηρίου
Η Έλενα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας υλικών το 2017. Η Έλενα έχει εκπαιδευτεί στο πρότυπο ISO 17025. Είναι τεχνικός εργαστηρίου στο μικροβιολογικό εργαστήριο h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd. και πραγματοποιεί ανάλυση τροφίμων και νερού, καταγράφει αποτελέσματα και προετοιμάζει αναφορές για τους πελάτες. Επίσης, ασχολείται με σήμανση προϊόντων με βάση τη νομοθεσία.
Μαρία ΓλυκαίνουΤεχνικός Εργαστηρίου
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου με Πτυχίο Βιολογικών Επιστημών το 2015. Στην συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό στη Βιολογία Λοιμώξεων από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης το 2017. Έχει εκπαιδευτεί στο ISO 17025. Είναι υπεύθυνη για την ανάλυση τροφίμων, νερού και την προετοιμασία εργαστηριακών εκθέσεων.