Όλα ξεκίνησαν το 1992 από ένα πρωτοποριακό σεμινάριο με θέμα “Υγιεινή Τροφίμων”.

Εμπνευστής, οργανωτής και παρουσιαστής του σεμιναρίου ο Παναγιώτης Ανδρέου, ένας νεαρός επιστήμονας με ευρύ επιχειρηματικό πνεύμα! Το σεμινάριο γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία και πυροδοτεί το ενδιαφέρον της βιομηχανίας τροφίμων.

Λόγω αυτού του μεγάλου ενδιαφέροντος και του κενού που υπήρχε στην αγορά, ο Παναγιώτης Ανδρέου ιδρύει την h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd. το 1993. Μια μικρή, ευέλικτη εταιρεία που αρχικά λειτουργεί ως υπερσύγχρονο Μικροβιολογικό και Χημικό Εργαστήριο με εξειδίκευση στα τρόφιμα. Σήμερα, αποτελεί ένα μοντέρνο εργαστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd., χάρη στην υπευθυνότητα, την εγκυρότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει, απέκτησε ένα καλό όνομα στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, αυτό προσέλκυσε ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών. Οι περισσότερες από αυτές συνεργάζονται μέχρι σήμερα μαζί μας.

Υπευθυνότητα

Δημιουργικότητα

Ποιότητα

Τι ισχύει για το μέλλον μας;

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η h.s.i Foodtech Laboratories Ltd. απέκτησε εξαιρετική φήμη στην αγορά λόγω της ευθύνης, της εγκυρότητας και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει. Αυτό το γεγονός επέτρεψε στην εταιρεία να προσελκύσει μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών για τους οποίους είμαστε περήφανοι που είναι πελάτες μας.

Πολύ σύντομα η εταιρεία μας εξαπλώνεται στους τομείς της υγείας και του περιβάλλοντος με την ίδια επιτυχία!

Παράλληλα, η αγορά ωριμάζει δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για το επόμενο βήμα: Τη μελέτη και εφαρμογή ενός προηγμένου συστήματος εξυπηρέτησης, ενός κύκλου πρωτοποριακών υπηρεσιών, ο οποίος αγκαλιάζει προστατευτικά πελάτη και προϊόν, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.

Στα 15 χρόνια λειτουργία της, η h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd., έχει να παρουσιάσει μια μακρά λίστα επιτυχιών σε όλους τους τομείς!

Με τις πρωτοποριακές μελέτες της, έβαλε τη σφραγίδα της στους νευραλγικούς τομείς της υγιεινής, της ποιότητας και της ασφάλειας – σε ό,τι αφορά τα τρόφιμα αλλά και το περιβάλλον εργασίας – και δημιούργησε μια σειρά πρωτοποριακά Συστήματα Διαχείρισης – τα ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 17025 και το πρώτο HACCP.

Με το ερευνητικό της έργο, συνέβαλε στη δημιουργία του ISO 22000 και εφηύρε μια μεθοδολογία νέου τύπου, που υιοθετήθηκε από τις Κ.Ε.Π (Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης) TUV και SGS.

Με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, εξασφάλισε σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα -εντός και εκτός Κύπρου – εστιατόρια και παντός είδους επιχειρήσεις σχετικές με τη βιομηχανία τροφίμων.

Για τη h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd., το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Έχει το ανθρώπινο πρόσωπο του αφοσιωμένου συνεργάτη, αλλά και το ακούραστο μυαλό του πρωτοπόρου ερευνητή.

Έχει την αυτοπεποίθηση που χαρίζει η γνώση, η εμπειρία, η οργάνωση, η σωστή στελέχωση.

Έχει την υποδομή, αλλά και τη διάθεση για σκληρή δουλειά.

Έχει το όραμα και όλες τις προδιαγραφές για μια αειφόρο εξέλιξη!