Project Description

Η h.s.i Foodtech Laboratories Ltd. ιδρύθηκε το 1992, ένα πρωτοποριακό Εργαστήριο που ήταν το πρώτο στο είδος του στην Κύπρο που ειδικεύεται σε τέτοιες σύγχρονες Χημικές και Μικροβιολογικές δοκιμές.

Η δουλειά μας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη, με εξειδίκευση στην παρακολούθηση τροφίμων, νερού και ποτών. Μοναδικός μας στόχος είναι η επαλήθευση ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης.

Η επιτυχία μας ήταν εξαιρετική. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η h.s.i. Foodtech Laboratories Ltd. κατάφερε όχι μόνο να βελτιώσει τις γνώσεις της και να δημιουργήσει μια προηγμένη εργαστηριακή υποδομή, αλλά και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στους τομείς της Υγείας και του Περιβάλλοντος με το ίδιο επίπεδο επιτυχίας!

Ο κύριος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην παροχή της τελευταίας και καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ

Μικροβιολογικές αναλύσεις

  • Μέτρηση αερόβιων αποικιών.
  • E.coli / Coliforms.
  • Pseudomonas aeruginosa.
  • Εντεροκόκκος.
  • Σταφυλόκοκκος.
  • Λεγεωνάριος.
  • Κλωστρίδια.

Χημικές αναλύσεις

  • pH.
  • Αγώγιμο.
  • Συνολική σκληρότητα.
  • Αλκαλικότης.
  • Πλήρης ιωνική ανάλυση.
  • BOD5, COD στα λύματα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μικροβιολογικές αναλύσεις

  • Μέτρηση αερόβιων αποικιών E.coli / Coliforms.
  • Enterobacteriaceae.
  • Σταφυλόκοκκοι θετικοί για πηκτινάση.
  • Σαλμονέλα.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes.
  • Bacillus cereus.
  • Ζύμες και Μούχλες.
  • Clostridium perfringens.
  • Βακτήρια γαλακτικού οξέος.
  • Προσδιορισμός της διάρκειας ζωής του προϊόντος.
  • Έλεγχος δείγματος επιφάνειας και αέρα.

Χημικές αναλύσεις

  • Προφίλ λιπαρών οξέων (κορεσμένα, μονοακόρεστα, πολυακόρεστα, trans λιπαρά οξέα).
  • Υπολείμματα φυτοφαρμάκων.
  • Προφίλ ζάχαρης.
  • Αφλατοξίνες.
  • Ωχρατοξίνες.
  • Πρόσθετα.
  • Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ).